Dolf,

Dolf begon zijn vliegers loopbaan bij Vliegclub Flevo in 1995 en heeft daar toen ook zijn eerste solovlucht gedaan. Over de jaren heen heeft Dolf veel voor de club gedaan. Hij heeft bestuurswerk gedaan, hij heeft aan het club blad de Flightletter meegewerkt en Dolf is de oprichter van het formatieteam van de club waarbij hij geëerd is met een missing-man-formation tijdens de afscheidsceremonie.

Hij was jaren lang flightofficer in de club en heeft ook vele jaren lang de coördinatie, planning en opleiding van de flightofficers gedaan. Ook mij heeft hij op heldere wijze in die rol wegwijs gemaakt. Ook beheerde Dolf het winkeltje met club attributen, wat we dan ook nog steeds Dolf’s winkeltje noemen. Ook organiseerde Dolf vroeger de Zomerkampen in het buitenland waar veel vliegers gebruik van hebben gemaakt.

Voor alles wat Dolf voor de club gedaan heeft werd hij dan ook beloond met het erelidmaatschap van Vliegclub Flevo.

Dolf was een markante persoon binnen Vliegclub Flevo. Hij aarzelde nooit zich uit te spreken als hij het ergens niet mee eens was en op ledenvergaderingen liet hij duidelijk van zich horen. Hij was uitgesproken over hoe hij dacht hoe het moest maar had altijd het beste voor met de club.

Wij zullen dan ook zijn ongezouten mening en krachtige stemgeluid ook zeker gaan missen binnen de club.

Dolf een goede laatste vlucht gewenst.

Voorzitter
Tom van den IJssel